Otsing

Logi sisse

21. veebruarini on 18-30 aastastel noortel võimalus esitada ideid Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) roheideede konkursile Negavatt, mille peaauhind on 10 000 eurot oma idee elluviimiseks.

Konkursile oodatakse igasuguseid ideid, mis aitavad säästa ressursse ja hoida meie keskkonda.

"Negavatile esitatav idee ei pea olema ainult keeruline insenertehniline lahendus, vaid võib olla midagi, mis aitab kaasa näiteks mõne kogukonna keskkonnasõbralikumaks muutmiseks. Ootame konkursile nii tooteid, teenuseid, kampaaniad kui ka algatusi, mis võivad julgesti olla alles algusjärgus või lausa mõttetasandil, sest Negavati idee ongi seda üheskoos teiste meeskondade, koolitajate ja mentoritega kasvatama hakata," selgitas projektijuht Anni Raie.

Pärast ideede esitamise tähtaega, milleks on 21. veebruar (esita oma idee SIIN!), valivad KIKi ja Keskkonnaministeeriumi töötajad välja 15 parimat ideed. Kõiki edasipääsenuid ootab 20.-21. märtsil ees seminar, kus koolitajate ja ekspertide käe all ideed juba reaalsemaks vormuvad. Seejärel valib konkursi žürii välja kuni 10 parimat, kes saavad 1000 eurot oma idee testimiseks, läbivad põhjaliku koolitusprogrammi ning jätkavad teed 8. juunil toimuva superfinaali suunas. Parim meeskond saab 10 000-eurose peavõidu idee elluviimiseks. Teisele kohale on ette nähtud 5000 ja kolmandale 3000 eurot. Lisaks annavad auhindu välja konkursi partnerid.

Lisainfo konkursi kohta: https://negavatt.ee/.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net