Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

flex2020Ootame kandideerima kõiki 9. ja 10. klassi õpilasi TASUTA vahetusprogrammi Future Leaders Exchange, mis lennutab Eesti õpilased aastaks USAsse!

Programm pakub täisstipendiumi, mis katab vahetusaastaga seotud reisi- ja elamiskulud. Isegi väike taskuraha on programmi poolt. Eestist on FLEX-i raames käinud Ameerikas 60 õpilast. Avalduse tähtaeg on 15. oktoober 2020.

Avaldus asub aadressil discoverflex.org/apply

Kandidaat peab täitma järgmised nõuded:

  • omab Eesti kodakondsust ja õppima Eesti koolis;
  • tema sünnikuupäev jääb ajavahemikku 15. juuli 2003 kuni 15. juuli 2006;
  • õpib hetkel 9 või 10 klassis;
  • on varasemalt õppinud inglise keelt;

Tähtaeg 15. oktoober 2020

Programmi vilistlane ja tuntust koguv bassihäälne laulja Kert Markus Valdek soovitab kandideerida FLEX-i: “Aasta Ameerikas aitas mul muutuda tolerantsemaks, leida iseennast ja oma teed muusikasse. Vahetusaasta FLEX-iga viis mind minu unistuse täitumisele lähemale ja ka nüüd lähen tagasi Ameerikasse muusikat õppima Berklee muusikakolledžisse. “

Kert Markus Valdekust (https://reporter.elu24.ee/7023466/reporter-kohilast-parit-kert-markus-valdek-sai-sisse-usa-ulikooli-berklee-muusikakolledzisse)

 

Greete Lepik
American Councils-i Eesti esindaja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
+372 5358 4628
discoverflex.org

Informatsiooni programmi kohta leiab meie Facebooki lehelt: FLEX Estonia, Instagrammist: flexbaltics ja USA Suursaatkonna kodulehelt: https://ee.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/flexprogram/

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net