Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

kevad-valgamaalValga maavalitsus kuulutab välja fotokonkursi „Kevade algus Valgamaal“. Tänavu algas kevad 21. märtsil ja oodatud on fotod, mis tehtud kevade esimese kuueteistkümne päeva jooksul.

Fotokonkursi eesmärgiks on pöörata tähelepanu positiivsetele emotsioonidele. Kõik ilus ja hea on meie enda teha, seega saab oma ilusa hetke teele panna igaüks. Kevad saabub Valgamaale erinevalt. Erinev on kindlasti nii loodus, inimesed kui ilmastikuolud.

7. aprillil valib žürii esitatud fotode seast välja parima pildi, mis visualiseerib kõige paremini sõnumit „Kevade algus Valgamaal“.

Valga maavalitsus paneb kõige kevadisema foto autorile auhinnaks välja imepehme Valgamaa fliisteki.

Reeglid

Fotod tuleb üles laadida Valga maavalitsuse Facebooki lehe sõnumitesse või saata meilile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Kindlasti palume foto kirjeldusse lisada pildistamise koht, kuupäev ja kontakt.

NB! Oodatakse ainult neid pilte, mis tehtud Valgamaal ja pildistatud 2015. aasta kevade esimesel kuueteistkümnel päeval. Fotosid saab saata kuni 6. aprillini (k.a). Auhind loositakse välja 7. aprillil ja samal päeval avaldatakse maavalitsuse Facebooki lehel galerii saadetud piltidest.

Valga maavalitsus ei võta vastutust lisatud fotode autoriõiguse eest. Enne piltide avaldamist kontrollitakse nende vastavust galerii/konkursi tingimustele.

Teate edastas

Kaja Mõts
Valga Maavalitsus
Avalike suhete juht
+372 766 6145
+372 5301 0621
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.   
www.valga.maavalitsus.ee 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net