Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

tuleohutuspuustjapunaseks

Päästeamet korraldab videokonkursi „Tuleohutus puust ja punaseks!“. Osalemiseks tuleb valmistada lühivideo, mis näitlikustab, kuidas tagada kodust tuleohutust ning motiveerib inimesi selle eest hoolt kandma. Videoklippide esitamise viimane tähtaeg on 3. november.

Konkurss algas 23. septembril ning töid saab esitada aadressil http://bit.ly/1rg4Gzd kuni 3. novembrini (kaasa arvatud). Osalema on oodatud kõik huvilised alates 14. eluaastast.

Videokonkursi  eesmärk on suunata inimesi loominguliste lahenduste kaudu tuleohutuse teemal kaasa mõtlema. Seekordne loomingukonkurss keskendub taas just kodusele tuleohutusele selleks, et inimesed pööraksid rohkem tähelepanu end ümbritsevale keskkonnale ja selle ohutuks muutmisele.

Parimate videote autoreid premeeritakse peegelkaameratahvelarvuti ja nutitelefoniga. Lisaks peaauhindadele panevad eripreemiad välja Politsei- ja Piirivalveamet, Haridus- ja Teadusministeerium, Ahhaa, Tallinna Loomaaed, Jalo, Teletorn, Energia avastuskeskus, Photopoint ja Viimsi kino. Väärt auhinnaga tunnustatakse ka publiku lemmikut. Kõige tabavamaid videoklippe kasutatakse edaspidi tuleohutusalases ennetustöös Facebookis, veebilehekülgedel või väliüritustel.

Võistlustööd on oodatud neljas erinevas kategoorias. Täpsemat infot leiab SIIT  või päästeameti Facebooki lehelt.

Videot luues tasub meeles pidada, et kuigi tuleohutus on tõsine teema, siis klippides on oodatud ka vaimukad lähenemised.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net