Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

vabatahtlike tunnustamine10. oktoobrini saab esitada kandidaate detsembris 10. korda toimuvale Eesti vabatahtlike tunnustamisüritusele.

Tunnustamine toimub kolmes kategoorias, kus lisaks vabatahtlikele avaldatakse austust ka vabatahtlike juhtidele ning töötajate vabatahtlikku tegevust toetavale ettevõttele või avaliku sektori asutusele.

Oma kandidaadi võivad esitada nii eraisikud, kodanikuühendused, riigi ja kohaliku omavalitsuse asutused kui ettevõtted. Lisainfo ning kandidaadi esitamise vormi leiab veebilehtedelt: www.vabatahtlikud.ee ja www.kodukant.ee.

Tunnustuse pälvinute nimed tehakse teatavaks 7. detsembril riiklikul tunnustamisüritusel Türil. Kokku tunnustab ürituse patroon Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves kümmet vabatahtlikku, kolme vabatahtlike juhti ning üht ettevõtet või asutust.

Lisainfo:

Eha Paas
projekti "Märka vabatahtlikke!" projektijuht
5170214
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Helen Hiiemäe
Projekti "Märka vabatahtlikke" assistent
5286966
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net