Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Tähevärav 2013 plakatTähevärav on Pirita Vaba Aja Keskuse poolt korraldatav lühifilmifestival, kuhu on oodatud võistlema kõik 12–26aastased filmi- ja meediahuvilised koolinoored ja tudengid üle Eesti.

Tähevärav on avatud omaloomingule, kus žanri osas piiranguid ei ole: sobivad nii dokumentaal-, draama-, komöödia,- tragöödia,- ulme-, anima- kui ka õudusfilmid. Filmi pikkus võib olla kuni 10 minutit. Võisteldakse kahes vanusekategoorias: 12–18aastased ja 19–26aastased.
Filmide esitamise tähtaeg on 11. märts. Žürii selgitab välja võitjad 15. märtsil. Sel kuupäeval saavad kõik huvilised konkursil osalevaid filme vaadata otseülekandena internetist! Filmid jäävad veebi järelvaatamiseks peale seda veel kaheks nädalaks.

Film tuleb tuua või postitada Pirita Vaba Aja Keskusesse aadressil Merivälja tee 3, 11911 Tallinn. Ümbrikule panna ka märksõna "Tähevärav". Täpsemad tingimused ja formaadinõuded leiad meie kodulehelt: http://piritavak.ee/tahevarav. Küsimuste tekkides võid ka helistada 6 457 627 või kirjutada See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Lühifilmifestivali Tähevärav on korradatud juba 2005. aastast. Üritus on noorte filmihuviliste seas populaarne olnud ning läbi aegade on esitatud palju väga häid ja omanäolisi filme. Täheväraval osalemine annab noortele tegijatele võimaluse oma loomingut laiemale publikule näidata, samuti saada tagasisidet oma loomingu kohta. 

Festivali toetavad: Tallinna Teletorn, Kuulsaal, Kaubamaja, kirjastused Kunst, Petrone Print, Koolibri, Ersen ja Varrak, Theatrum, Von Krahli Teater, Jazzkaar, Eesti Kunstimuuseum.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net