Otsing

Logi sisse

NoorMeister A3_plakat_297x420mm8.–9. märtsil toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses kutsehariduse suursündmus Noor Meister 2013, mis koondab kaheks päevaks ühtekokku kogu Eesti kutsehariduse.

Üritusel toimuvad kutsemeistrivõistlused, õpetlikud töötoad, seminarid õpetajatele ja kutseharidusmess. Võistlustel panevad end proovile kutseõppurid ja selguvad parimatest parimad, kellel on sageli võimalus minna Eestit esindama ka rahvusvahelistele võistlustele EuroSkills ja WorldSkills.

Võistlusel võtavad mõõtu ligi 300 kutseõppurit 21 erialalt - müüja, majutusteenindaja, mehhatroonik, florist, juuksur, pagar, kondiiter, ehituspuusepp, tisler, ehitusviimistleja, plaatija, maastikuehitaja, infotehnoloog, veebidisainer, graafiline disainer, müürsepp, logistik, puhastusteenindaja, elektrik, elektroonik ja rätsep. Toimuvate kutsemeistrivõistluste kohta saab rohkem lugeda siit.

Uuendusena toimuvad suurüritusel töötoad, mida on kokku 13 ja kus saab mängulisel viisil proovida erinevaid ameteid ning piiluda kutsehariduse telgitagustesse. Töötubade kohta saab rohkem lugeda siit

Lisaks kutsemeistrivõistlustele ja töötubadele toimub ka kutseharidusmess, kus on võimalik tutvuda 29 Eesti ametikooli võimalustega. Messil osalevate ametikoolide nimekiri

Meelelahutuslikus lavaprogrammis astuvad üles noored superstaarid Rasmus Rändvee ja Facelift Deer ning Elina Born.

Samal ajal, kui suures messihallis toimuvad erinevad noortele suunatud tegevused, saavad kutseõppeasutuste ja üldhariduskoolide õpetajad ning teised asjast huvitatud mõlemal päeval kuulata seminaridel erinevaid ettekandeid. 8. märtsi seminaride üldteema on "Nooreks meistriks läbi praktiliste kogemuste" ja 9. märtsil "Õppija toetamine ja tema individuaalsus".

Kuna seminaridel osalejate arv on piiratud, palume osalemiseks registreeruda SA Innove kodulehel.

Registreerimine on avatud 1. märtsini või kuni kohti jätkub ning registreeruda tuleb igale seminarile eraldi.

Üritus on külastajatele tasuta ja eelnevalt registreeruma ei pea. Töötoad ja messihall on avatud mõlemal päeval 10–18, kutsemeistrivõistlused toimuvad 8. märtsil kell 10–18 ja 9. märtsil kell 10–14. Võitjaid autasustatakse 9. märtsil kell 17.

Lisainformatsioon:

Pille Rebane

SA Innove kutseharidus kvaliteedi ja info keskuse juhataja

735 0740

www.noormeister.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net