Otsing

Logi sisse

Valgamaa Partnerluskogu

Leader

Eea Grants

Minu riikKodanikuhariduse programm Minu Riik koostöös Politsei – ja Piirivalveametiga kuulutavad välja esseekonkursi üldhariduskoolide 9.-12. klassi õpilastele teemal „Politseinik – amet või eluviis" («Полицейский – профессия или образ жизни»).

Kümne aasta jooksul on Minu Riik poolt korraldatud esseekonkursid olnud väga menukad (2012. aastal):

  • kodanikpäeva esseekonkursile laekus ligi 300 võistlustööd 78 koolist üle vabariigi. 

Nagu eelmistelgi aastatel ootame ka sel aastal vabas vormis kirjutatud töid eesti või vene keeles. Kindlasti ei tohiks õpilased unustada töö alla kirjutamast oma nime, kooli ja klassi, kontakttelefoni ja juhendaja õpetaja nime. Peame kindlasti meeles ka parimate tööde juhendajaid õpetajaid.

Konkursitöid ootame hiljemalt 22. jaanuriks 2013 kas

  • posti teel aadressile MINU RIIK, Estonia pst. 5a, 10143 Tallinn või
  • elektrooniliselt e-posti See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Žürii teeb võistlustöödest kokkuvõtte 31. jaanuariks 2013. Võitjad kutsutakse jaanuari lõpus toimuvale noorsoopolitseinike tunnustusüritusele, kus neile antakse üle diplom ja auhind.

Auhinnafondi toetavad Politsei –ja Piirivalveamet, Kodanikuhariduse programm Minu Riik, Riigikogu, laevafirma Tallink.

Kutsed vastuvõtule saadetakse igale kutsutule individuaalselt. Võitjate nimed avaldatakse . jaanuaril 2013 meedias, samuti Politsei –ja Piirivalveameti (www.politsei.ee) ja kodanikuhariduse programmi Minu Riik (www.minuriik.ee) kodulehel.

Konkursitingimused.

Lisainfo: telefon 5032843, e-posti aadress See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net