Otsing

Logi sisse

LogoJääaja Keskus ootab konkursist "TÄNAPÄEVANE MUISTEND" osa võtma 7.-12. klasside õpilasi.

Müstilisi loodusnähtusi on inimene ikka püüdnud oma fantaasia najal ja hiidude tegevusega seostada. Eestlastel on selliseks müstiliseks tegelaseks Kalevipoeg ja tema jälgi jagub nii Vooremaale kui kogu Eestisse.

Leia oma kodukohast jääajaga seotud objekt, kirjuta selle kohta muistend ja koosta filmiklipp kestusega kuni 2 minutit. Salvesta klipp mõnes enamlevinud failiformaadis ning vähemalt HD resolutsiooniga. Sobilikud failiformaadid on: mp4, avi, m4v, mov või mpeg4. Tehniliste küsimuste korral pöördu aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Klipid tuleb saata 10.novembriks 2012.a. kas DVD-le salvestatuna aadressil: Jääaja Keskus, Äksi, Tartu vald, 60543 Tartumaa või e-postiga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Märksõna ümbrikul või e-kirja pealkiri: „MUISTEND".

Võitja saab auhinnaks Jääaja Keskuse tasuta külastuse oma klassile. Jääaja Keskus tasub ka bussitranspordi eest. Paremaid filmiklippe näidatakse edaspidi Jääaja Keskuse II korrusel asuvas muistendite osas.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net