Tähelepanu, valmis olla, ...läks! Täna, 12. juulil stardib juba viiendat korda Tankla õpilasmalev, millest võtab see aasta osa 50 Valgamaa noort. Rühmi on see kord neli, mis on vähem, kui eelnevatel aastatel. Seetõttu pidid noored malevasse saamiseks tavapärasest rohkem pingutama. Kandideerimiseks oli vaja esitada nii CV kui ka motivatsioonikiri. Kõik ikka nii, nagu tavapäraselt tööle kandideerimiseks vaja läheb.

Rühmi on küll vähem, aga põnevust pisut rohkem, sest koostööd tehakse Piiriveerega, kes astub maleva-karusssellile esmakordselt. Piiriveere malevarühmi on 3, milles kokku 30 noort Põlva- ja Võrumaalt.  Esimese malevanädala lõpus toimub ühine kokkutulek Kuutsemäel.

Malevlased teevad kahe nädala jooksul erinevaid heakorratöid, talutöid, koristavad, värvivad ning riidastavad puid. Tööandjateks on sellel aastal Valga Sport SA, SA Taheva Sanatoorium, Tõrva Vald, Kitse-Ado Talu ning MTÜ Tramburai ja Bamba.

Tankla õpilasmalevlasi toetavad toiduga Linnutalu kanade kuulsate tummekollase rebuga munadega, Maks & Moorits mõnusate grilltoodetega ning Helen toitaineterikaste pudruhelvestega.

Tankla malev 2020 viiakse läbi Valgamaa Partnerluskogu koostööprojekti "Õpilasmaleva korraldamine Valgamaal ning Piiriveere Liidri tegevuspiirkonnas" raames. Lisaks toetavad maleva toimumist KOP ja Valga ja Tõrva Vallavalitsus.

Logo EL Leader VPK uus EL tekst4

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net