Veiko Täär n21.-22. augustil 2013 toimub Lüllemäel suveseminar noortega tegelejatele, kuhu on oodatud kõik, kes oma tegemistes puutuvad kokku noortega. Seminari eesmärgiks on laiendada Valgamaal mitteformaalse ja formaalse õppe läbiviijate omavahelist koostööd.

Seminaril saadakse üksteisega rohkem tuttavamaks. Lisaks tutvume Lüllemäe Põhikooliga/ kooli tutvustab Lüllemäe Põhikooli direktor Tiit Lepp, koostöökogemused saame MTÜ Maavillane kogemusest / külastame Laane talu Rebasemõisa külas, toimub arutelu koostöö erinevate vanusegruppide ja osapoolte vahel / osapoolte ootusi aitab paremini mõista ja kaardistada Epp Adler MTÜ HeadEst, toimub koolitus „Verbaalse ja mitteverbaalse suhtlemise alused" / Veiko Täär on seekordne koolitaja.

Seminar saab teoks tänu Valgamaa Noorte Nõustamiskeskuse, Valga Maavalitsuse, MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla ja Valgamaa Partnerluskogu koostööle.

MTÜ Valgamaa Partnerluskogu

Aile Viks

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

GSM +372 524 0126

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net