Otsing

Logi sisse

subkultuurid2_timo_arbeiter.jpgTartu Lille Maja kutsub osalema 23. septembril algusega kell 11.00 toimuvale seminarile "Subskultuurid 2011" Tartus Genialistide klubis (Magasini 5) ja 24. septembril kell 12.00 algavates põnevates töötubades.

Lille Maja korraldab subkultuuride seminari juba kaheksandat korda ja ootab sinna noori ning noortega töötavaid inimesi.

Seminari moderaator on Berk Vaher. Esinevad kirjanik Mika Keränen, kunstiõppejõud Arn Hundertmark, kes viib kuulajad graffitimaailma, Tartu Skatealli promootor Martin Bachmann, kes räägib noorte tartlaste rulatamis- ja trikitamisvõimalustest Tartu linnaruumis.

Lisaks jagab Marburgi ülikooli etnoloogiamagistrant Merily Värs oma kogemusi Annelinna noortega veedetud suvest, skvotterlusest räägib Kessu ning maastikuarhitekt ja Karlova Seltsi liige Edgar Kaare räägib Kaasavast Karlovast. Seminarilt ei puudu ka üllatusesineja!

Seminar "Subskulptuurid 2011" kutsub üles registreeruma seminarile ja õpitubadesse ning fotokonkursile. Kohtade arv on piiratud! Osavõtust teatada See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Liituda saab ka Subkultuuride seminari grupiga FB lehel, kus edastatakse operatiivset infot sündmusest.

Fotokonkursi info: leiad siit
Seminari info: leiad siit
Õpitubade info: www.lille.tartu.ee


Õpitoad 24.09 toimuvad Tartu eri paigus subskulptuuride-linnainsta llatsioonide õpitoad:

  • Õpituba "Annelinna LEGO", juhendab skulptor Teet Suur (Annelinnas: 12.00-15.00)
  • Õpituba "HUNT", juhendab skulptor Mari Hiiemäe (TÜ raamatukogu ees, 12.00-16.00 )
  • Tänavakunsti õpituba "Cuprocking", juhendab kunstnik Marika Agu (Annelinnas, Kivilinna Gümnaasiumi juures, 14.00-16.00)
  • Õpituba "Stencilgraffiti: täiesti ÖKO", juhendaja Arn Hundertmark (Tähtveres, 12.00-14.00)
  • Töötuba !Anna minna Annelinna!", juhendaja Karin Bachmann Linnalaboris (Anne Noortekeskuses 23.09, 18.00-20.00)(NB! töötoale eelneb 22.09 õhtul jalgratastega uudistamisretk Annelinnas Karin Bachmann juhtimisel, algus 18.00 Anne Noortekeskuse juurest (Uus 56))

Töötubades osalejate arv on piiratud palume registreeruda: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. .

Lisainfo:

Heidi Maarja Melts

Subkultuuride seminari projektijuht
Tartu Lille Maja
5303 7733
www.lille.tartu.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net