Otsing

Logi sisse

valgamaa noortekonverents 2014 keskkonnateadlik noorJuba järgmisel nädalal, 27. novembril kell 8:30 on maakonna noored oodatud keskkonna-teemalisele noortekonverentsile ja Osaluskohvikule Valga kultuuri- ja huvialakeskusesse.

Päeva jooksul tuleb kõne alla ületarbimine, jäätmekäitlus, loodusressursside nutikas kasutamine ja vastutustundlik käitumine.

Selle aasta eripäraks on fotokonkurss, mille teemaks on "ületarbimine". Fotokonkurssile on kõigil 7-26aastastel võimalik esitada kaks fotot ning need tuleb saata hiljemalt 25. novembriks allolevale e-postile. Fotole tuleb lisada autori nimi ja vanus. Kõik saadetud pildid riputatakse linnarahvale vaatamiseks üles ka Valga maavalitsuse akendele.

Võitja selgitatakse välja konverentsil ning auhinnaks on 50€.

Päeva teine pool keskendub Osaluskohvikule. Tänavu tulevad laudkondades arutlusse karjäär, kooseluseadus, kodukoht, nutiajastu ja tiigrihüpe.

Päeva juhivad Valdek Ott ja Hardo Adamson. Meelt lahutavad Vallatud Kuued.

Registreeruda saab 20. novembrini e-postil: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või http://goo.gl/8UfjQm.

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net