Tagasi Valgamaa noorteportaaliValgamaa noorte suvekooli erileht

Mis toimub? Valgamaa Noorte Suvekool – „Anna andeks, olen andekas!“ :D
Millal ja kus? 17. – 19. juulini Otepää vallas, Arula külas, Lutsu turismitalus.

Kellele mõeldud? 12.-20. aastastele Valgamaa noortele.

Mis täpsemalt? Töötoad: sushi, kaasaskantava kõlari ehitamine, tuleskulptuurid, orienteerumine, meedia, slackline ja parkuur ning numeroloogia.
Palju maksab? Mitte midagi ei maksa!
Süüa saab? Ikka saab ja seda täitsa tasuta!

Transport? Tuuakse ja viiakse tagasi Suvekooli bussidega.
Ööbimine? Oma telgis. Telk peab vihma pidama!

Suvekoolis osalejal palutakse kaasa võtta:

  • magamiskott, magamisalus;
  • sõpruskonna peale veekindel telk
  • sooja-, külma- ja vihmakindel riietus, sportlikud vahetusjalatsid;
  • isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep, WC- paber), sääsetõrjevahend (soovitatav!), päikesekaitsekreem (soovitatav!);
  • vajaduse korral taskulamp;
  • isiklik veepudel!

Toitlustamine toimub seitsmel korral, kuuel korral sooja toiduga (17. juulil lõuna- ja õhtusöök, 18. juulil hommiku-, lõuna-, ja õhtusöök, 19. juulil hommikusöök + näksimine kaasa koduteele). Noortele esmaabi tagamiseks on suvekoolis kohal ka meditsiinitöötaja.

Sündmuse ajal kehtib suvekoolis osalejatele maakonna noorsootöötajate poolt kokku pandud suvekooli laagrikord, mida tutvustatakse suvekooli avamisel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Vt korda ka allpool.

Suvekooli reeglitest üleastumise (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine, jms) korral saadetakse korrarikkuja viivitamatult koju! NB! Kui selline asi juhtub, siis on lapsevanem kohustatud oma lapsele / noorele järele tulema!

Suvekooli läbiviijad ei vastuta kaasa toodud esemete (à la sülearvutite, tahvelarvutite, kõrvaklappide jne) purunemise või kadumise eest! Samuti ei vastuta korraldusmeeskond telefonide olemasolul nende säilimise eest. Kogu suvekooli ajal on lapsevanemal võimalik meiega ühendust võtta allpool toodud telefoninumbritel.

Suvekooli osalejad viib ja toob koju tagasi selleks tellitud transport. Busside täpsed väljumisajad anname teada iga noortekeskuse ja valla kontaktisikule suvekooli lähenedes ja paneme ülesse suvekooli veebilehele.

NB! Võimalus on endale soetada Suvekooli T-särk, mis maksab 15€. T-särgi raha palume tuua hiljemalt 22. juuniks oma piirkonna koordinaatori kätte koos soovitud T-särgi suurusega (unisex särk).

suvekool2017 logoriba2

Tegevusi rahastatakse haridus-ja teadusministri kinnitatud  ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine" raames. 

Lisainfo:

Lisainfot saab küsida kohaliku koordinaatori käest, kelle kontaktid on siin, või suvekooli meeskonnaliikmetelt:

Rasmus: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või 5626 4816

Maarja: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või 506 8250

 

Jaga seda artiklit sõpradega

@tanklanet säutsub

Uudiseid maakonnast

Hakka meie fänniks

Külastusi alates

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    tankla@tankla.net