euroopanoored5 1680x1050Tule tee oma noortevahetuse idee teoks ja leia partnereid välismaalt! 

25.-30. mai toimub Otepää lähistel rahvusvaheline partnerlusseminar, mille eesmärgiks on leida partnereid rahvusvaheliseks koostööks ning algatada uusi ettevõtmisi programmi Euroopa Noored raames keskendudes noortevahetustele. Osalema on oodatud Eesti väikelinnade ja maapiirkondade noortega töötavad inimesed ja noortejuhid.

Partnerlusseminar Valgamaal toob kokku 12 noorsootöötajat ja noortejuhti Eestist ja 12 teistest Euroopa riikidest (Portugalist, Iirimaalt, Šveitsist, Rumeeniast, Küproselt, Maltalt, Hollandist, Slovakkiast, Norrast ja Horvaatiast). Osalemine seminaril on tasuta, majutuse, toidu ja koolitusega seotud kulud on kaetud programmi Euroopa Noored poolt, samuti 70 % transpordikuludest.

Partnerlusseminari eesmärkideks on:

Osalejate profiil:

Maapiirkondade ja väikelinnade noortega töötavad inimesed (noorsootöötajad, noortejuhid), kes on:

Lisaks partnerlusseminarile toimub 2-3 nädalat hiljem ka analüüsikohtumine Eesti osalejatele, kus nõustatakse osalejate projektiideid ning jagatakse teiste osalejatega kogemusi ja ideid.

Osalemiseks tuleb ära täita ankeet ning saata see hiljemalt 7.05.2012 aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Info inglise keeles ja SALTO lehel (välismaa osalejatele).

Küsimused ja täiendav info:

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

tel. 58 04 05 69

Jaga seda artiklit sõpradega