27.-29. juunil toimub Tõrva vallas Marja talus Valgamaa noorte suvekool. Tänavu toimub see 13. korda ja kannab teemat „Aju(-maht)(-jaht)(-vaht)“.

Tegu on 13-20 aastastele Valgamaa noortele (Valga vald, Otepää vald ja Tõrva vald) suunatud seiklusliku ja hariva kolmepäevase koosviibimisega. Registreerida saavad ka 12aastased noored, kuid nemad jäävad esialgu joone alla, vabade kohtade olemasolul võetakse nendega ühendust.

Suvekoolis toimub tegevus gruppides ja vastavalt teemale. Lisaks töötubadele toimuvad omaloomingu etteasted, võistlusmängud jms.

Tänavune teema tuleneb eelkõige pikalt kestnud olukorrast riigis ja maailmas, mis on endaga kaasa toonud suures osas teadmatust, ärevust, hirmu ja endassetõmbumist. Suvekoolis keskendume sellele, et leida endas taas üles tasakaal ja elurõõm.

Noorte suvekooli osalustasu on 17 eurot, mis tuleb kanda MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla kontole EE592200221069703868. NB! Ülekande puhul märkida selgituseks "OSALEJA TÄISNIMI Suvekool2022". Eraldi kokkuleppel korraldajaga on osalustasu võimalik tasuda sularahas.  Transport kohale ja tagasi tuleb osalejal ise organiseerida. Suvekoolis osalevatele noortele on tagatud seitse toidukorda.

Osalejal palutakse kaasa võtta magamiskott ja magamisalus, sõpruskonna peale veekindel telk või kattekile telgile koos kinnitamisvahenditega, sooja-, külma- ja vihmakindel riietus, sportlikud vahetusjalatsid, ujumisriided, peakate, isiklikud hügieenitarbed, tasku- või pealamp, soovitatavad on ka sääsetõrjevahend ja päikesekaitsekreem.

Lisainfo suvekooli kohta leiab siit: https://tankla.net/tankla/suvekool/suvekool-2022.html

Suvekooli registreerimine kestab 17. juunini (k.a) siin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekfI_unXQhbx4KoyyuaTufvVBtCyyL9C0bUCnvjcStE_zzLQ/viewform. Kõigi suvekooli pääsenutega võetakse ühendust peale kandideerimisaja lõppu ning teie meilile saabub lisainfo koos lapsevanema/eeskostja nõusolekulehega.

Hoia end uudistega kursis ka Facebooki vahendusel: https://fb.me/e/1UtaZGW0T.

Lisainfo:

Kätlin Nukka
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
5332 6699

 

Jaga seda artiklit sõpradega