Valgamaa noortele suunatud looduskool toimub 10.-12. juuni Valga vallas Metsniku harjutusväljakul. Kogunemine Metsniku harjutusväljakul 10. juuni kell 17.00 ning orienteeruv lõpetamine 12. juuni kell 15.00. Looduskoolis osalevad Valgamaa noored vanuses 7-18 aastat.

Looduskoolis pakutakse noortele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut.

Looduskoolis toimub õppetöö gruppides ja vastavalt õppeteemadele. Näiteks orienteerumine, paintball, erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega ning palju muud põnevat.

Lapse kohustuslik varustus looduskoolis:

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga, lisaks õhtuoode. Looduskoolis on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Sel aastal palume lapsevanematel osaleja transport looduskooli ja koju tagasi ise organiseerida. Tasub tähele panna ka seda, et sel aastal on osalejate arv rangelt piiratud. Lapsevanema nõusolekulehe leiab siit.

Lisainformatsioon ja registreerimine: Kaimo Vahtra, 5146384, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Sander Ööbik, 5175765, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Jaga seda artiklit sõpradega