koostoomang20156. septembril tähistab Valgamaa oma 95. sünnipäeva ja selle raames toimuvad maakonnas mitmed ettevõtmised, millest osa võtma on oodatud nii noored kui täiskasvanud.

Samal päeval algab kell 12 maakonna aaretejaht. Kella 12-17 toimuvad raadios erinevad intervjuud aardekotti täitjatega. Ettevõtete esindajad räägivad oma tegevusest, muredest ja õnnestumistest.

Iga Valgamaa omavalitsuse territooriumile on ära peidetud aardekott. Kokku on neid maakonna peale 13 ning sisuks maakonna ettevõtete, asutuste toodang - teenus. Koti saab võitja kätte maavalitsusest esmaspäeval alates kell 11.

Lisaks aardejahile toimuvad kolmapäevast neljapäevani Valgas, Tõrvas ja Otepääl Valgamaa koostöömängud.

Toimumisaeg ja -koht:

09. september – Tõrva (Tõrva avatud noortekeskuse taga, Spordi 1)
10. september – Valga (Valga kultuuri- ja huvialakeskuse parklas, Kesk 1)
11. september – Otepää (Otepää gümnaasiumi ja spordihoone parklas, Koolitare 5)

Võistluspäeval kohapeal kell 14:00 registreerumine, instrumenteerimine ja start. Kell 16:00 võistluse lõpp ning kell 16:15 autasustamine ja loosimine. Kõigile osalejatele soe kõhutäis ja sünnipäevatort.

Koostöömängudele eelregistreerimine kestab kuni 7. septembrini e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Üldinfo:

* võistkonnas peab olema 4 liiget ja raja pikkuseks on ~5 kilomeetrit
* võistkondi ei pea moodustama kooli, klassi, suguvõsa, soo, usutunnistuse või muu tunnuse järgi
* võistkonnal on nimi ja esindaja
* võistlustrassil tuleb liikuda ühest punktist teise jalgsi. Üles on seatud 10 kontrollpunkti
* võistlustrassil on vajalik teha oma võistkonnast fototõestusi, selleks oleks vaja kas nutiseadet või väikest kaamerat

Tegu ei ole spordivõistlusega, vaid see on mõnus liikumine igale võistkonnale ettevalmistatud rajal, kus ootavad teda mitmed huvitavad kontrollpunktid. Igas kontrollpunktis on osalejale nutikas ülesanne, mis aitab kaasa teadmiste tõstmisele.

Lisainfo:

Ivi Tigane 766 6122; See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

https://valga.maavalitsus.ee

Jaga seda artiklit sõpradega