Tulevik on sinu kätes!Kolmapäeval, 26. veebruaril on Tartu Tamme Gümnaasiumis tasuta IT konverents ja töötoad mängutarkvarast, robootikast ja mobiilsetest maksetest.

Tasuta bussid toovad huvilisi, 9.-12. klassi õpilasi Tartusse Valgast, Võrust, Põlvast, Elvast, Nõost, Jõgevalt, Põltsamaalt ja Viljandist.

Konverentsile ja töötubadele tuleb registreerida http://www.ttu.ee/itkonverents

Konverentsil tuleb juttu mobiilsetest maksetest, mängutarkvara loomisest ning uusimatest trendidest arvutisüsteemide arengus.

TTÜ IT professor Kalle Tammemäe rõhutab: „Meid ümbritsevad arvuti-, info-, side- ja elektroonikasüsteemid moodustavad üha keerukamaid kooslusi muutes ka seda, kuidas inimene suhestub nendega. Kasvab selliste töökohtade arv, millele asujatelt oodatakse infoühiskonda iseloomustavate tegurite mõistmist, suurte süsteemide kasutamise, arendamise ja juhtimise oskusi. Need saavad olema vastutusrikkad ja kõrgepalgalised töökohad."

Konverentsi töötubades programmeeritakse Lego Mindstorm robotit, tutvutakse elektroonika alustega ja tehakse ka lihtsamaid mõõtmisi ning leitakse lahendusi lihtsamatele tark- ja riistvaraprobleemidele.

Konverentsi võõrustajaks on TTÜ koostööpartner Tamme gümnaasium. TTG õpetaja ja arendusjuht Urmas Tokko: „ Meie gümnaasiumi õppesuunad ja tegevused IKT jm tehnoloogiahariduse edendamisel ning lõimimisel teiste õppeainetega haakuvad konverentsi temaatikaga hästi. Olete teretulnud!"

"Mäng võib olla ka täiskasvanud inimese jaoks tõsine töö, maailmatasemel tarkvaralahenduste väljatöötamine on teinud Playtechist oma valdkonnas teerajaja," kinnitab ettevõtte Playtech tehnilise toe juht Teet Saar.

Konverentsi korraldavad Tallinna Tehnikaülikooli IT teaduskond ja Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus.

Teate koostaja

Krõõt Nõges
TTÜ pressiesindaja
tel 620 3594
mobiil 5303 6163
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega