tudengivarjuks Eesti Lennuakadeemias saab kevadvaheajal ülevaate kaasaegsest lennundusharidusest! 17.-21. märtsil ootab kool kõiki lennundushuvilisi tudengivarjudeks!

Ühe päeva vältel saab kogeda, mida kujutavad endast tudengielu ning erinevad lennunduse erialad. Lisaks võimalusele loengutes ja praktikumides käia, saavad tudengivarjud ka ekskursiooni Tartu lennujaama territooriumile ja lennuakadeemia hooldusangaari, kus näeb erinevaid õhusõidukeid.

Registreerumine ja lisainfo

Kevadvaheajal toimub ka lahtiste uste päev! 19. märtsil avavad Tartu kõrgkoolid huvilistele oma uksed. Ühe päeva vältel on võimalik tutvuda erinevate kõrgkoolide ja õppimisvõimalustega Tartus, sealhulgas Eesti Lennuakadeemias. Üle Eesti toovad suurematest linnades huvilised Tartusse ka tasuta bussid. Lisainfot lahtiste uste päeva ning busside kohta leiab siit:

Terve kooliaasta jooksul ootab Eesti Lennuakadeemia gümnaasiumiklasse enda moodasse õppehoonesse ekskursioonile. Ringkäigul saab ülevaate kaasaegsest lennundusharidusest, samuti saab oma silmaga näha õhusõidukeid ning põnevaid arvutipõhiseid simulaatoreid. Ekskursiooni kestvus on ca 1,5 h ning grupi maksimaalne suurus on 50 inimest. Ekskursioon on tasuta ning toimub argipäeviti, kellaajad on kokkuleppelised.

Lisainfo:

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tel. +372 7 448 109

Jaga seda artiklit sõpradega