KunstikoolAlates 4. juunist 2013 on võimalik esitada Tartu Kõrgemasse Kunstikooli (TKK) sisseastumiseks elektroonilisi avaldusi. Kokku võetakse uueks õppeaastaks seitsmele erialale vastu kuni 71 uut üliõpilast.

TKK-sse sisseastumiseks ei ole vaja riigieksamite tulemusi. Vastuvõtu eelduseks on edukalt sooritatud sisseastumiseksamid. Kõrghariduse omandamine on kõigile, kes soovivad õppida täiskoormusega õppes, tasuta. Lisaks on võimalik õppida osakoormusega või eksternõppes, kuid sellisel juhul tuleb õpingute eest tasuda.

TKK-s on võimalik omandada rakenduskõrgharidus tekstiili, mööbli ja restaureerimise, nahadisaini ja restaureerimise, skulptuuri, fotograafia, meedia ja reklaamikunsti ning maali ja maalingute restaureerimise erialal.

 

Elektrooniliste avalduste vastuvõtt kestab kuni 24. juunini. Avaldust esitamata sisseastumiseksamitele ei pääse. Meedia- ja reklaamikunsti osakonda sisseastumiseks tuleb esitada eelülesandena ka portfoolio ning seetõttu saavad sellele õppekavale kandideerijad esitada elektroonilisi avaldusi kuni 19. juunini kl 17.

Sisseastumiseksamite konsultatsioonid: 25.-27. juuni.

Sisseastumiseksamid: 26.-30. juuni.

Lisainformatsioon: www.artcol.ee/vastuvott

Jaga seda artiklit sõpradega