Priiuse põlistamiseMärtsikuu 27. päeval on käes hetk, mil taasiseseisvunud Eesti Vabariik on püsinud 7890 päeva, mis tähendab, et meie praegune iseseisvusaeg saab kestuselt pikemaks kui oli eelmine iseseisvuse aeg 1918–1940. Seda võib pidada oluliseks maamärgiks. Priiuse põlistamise päev võiks olla tänu avaldamise päev. Kõigile neile, kes on andnud oma panuse selle nimel, et elame vabas ja iseseisvas riigis.

Valga Maavalitsus kutsub maakonna õpilasi osa võtma priiuse põlistamise päeva mõtisklustest ja tähistamisest.

1.-6.klassi õpilasi ootame esitama joonistusi A4 lehel või ühistööna valminud plakati või kollaaži A3 lehel. Pildid saadetud töödest avaldatakse Valga Maavalitsuse kodulehel, parimad saavad auhinna.

Töid ootame 28. märtsiks 2013. a aadressil Valga Maavalitsus, Kesk 12, Valga, ümbrikule palume märkida „Priiuse põlistamise päev". Saadetuid töid ei tagastata.

7.-12.klassi õpilasi ootame esitama essee pikkuses kuni 400 sõna. Tööle palume lisada autori ees- ja perekonnanimi, vanus, juhendaja ning kooli nimi. Tööd avaldatakse Valga Maavalitsuse kodulehel, parimad saavad auhinna.

Essee saab esitada DOC/RTF või PDF formaadis 28. märtsiks 2013 e-postile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või posti teel aadressil Valga Maavalitsus, Kesk 12, Valga, ümbrikule palume märkida „Priiuse põlistamise päev".

Mõlema konkursi võitjaid kuulutatakse aprillikuu jooksul välja Valga Maavalitsuse kodulehe www.valga.maavalitsus.ee

Jaga seda artiklit sõpradega