tutvustusLihula Gümnaasiumi Õpilasesindus kutsub noori filmihuvilisi üle Eesti osalema projektis "Parim eneseväljendus läbi omatehtud kunsti". Tegemist on projektiga, milles saab osaleda umbes kümme kooli – toimuvad ühised kokkusaamised ja koolitused teemal - kuidas teha filmi. Projekt  kulmineerub augustis Lihula Noorte filmifestivaliga, kus esilinastub iga tiimi film.

See on hea võimalus noortel ennast teostada, avalikkusele näidata ja välja tuua oma varjatud anded filmimaailma poolel. Projekt ei eelda eelnevaid teadmisi, sest õpitakse üheskoos - kuidas filmida, teha montaaži või animatsiooni jm. Esimene kokkusaamine toimub Lihula Gümnaasiumis (15.-16. veebruaril), kus lepitakse kokku süžee, filmi pikkus, saadakse veidike aimu filmimaailmast ning mis kõige olulisem, saadakse sõpradeks! Edasi toimuvad pistelised kokkusaamised, et filmimeeskondi edasi aidata idee loomisel, filmimisel, animatsiooni, montaaži jm teemadel.

Korraldajad pakuvad osalejatele aktiivset suhtlemist ja koolitusi Eesti eri paigus, mõttekaaslaste nakkavat filmienergiat ja eesmärgistatud tegevust. Põnevat filmide esitlust ja tagasisidet spetsialistidelt.

NB! Auhinnalaual ahvatlused filmikunstnikele! Kogu projekt on noortele tasuta (sh kompenseeritakse sõidukulud, majutus, toitlustus jm), vajalik on vaid värske vaim ja head ideed.

Registreerumine hiljemalt 05.veebruariks 2013 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.Palume lisada iga osaleja kohta järgnevad andmed: nimi, kool, e-mail, kontakttelefon. Meeskondade arv on piiratud! Registreerunud noortele täpsem info esimese kokkusaamise kohta hiljemalt 8.veebruariks. Vaata ka blogi

Lisainfo ja registreerimine

Mihkel Kivisalu
+3725245977
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Lihula Gümnaasiumi Õpilasesindus

Jaga seda artiklit sõpradega