{/youtube}

Lahtiste uste_plakat

Oodatakse huvilisi külla Tartus asuvasse Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste Kõrgemasse Sõjakooli. Huvilistele tutvustatakse Eestile ohvitsere ette valmistava kooli õppimisvõimalusi ja eluolu.

Sellel poolaastal on kooli uksed kõigile huvilistele avatud neljal korral: 1. veebruaril, 20. märtsil, 19. aprillil, 31. mail.

Kool ootab kõiki külla Tartusse, KVÜÕA Kõrgemasse Sõjakooli (Riia mnt 12) ajavahemikul 9.00-15.00. Ringkäik koolis võtab aega kuni kaks tundi.

Õpilasekskursioonid on käinud meie kooliga ja tulevaste ohvitseride õpi- ja elutingimustega tutvumas mitmeid aastaid. Kõrgemas Sõjakoolis õppivad kadetid räägivad külalistele Eesti riigikaitsest, tutvustavad Kaitseväes kasutusel olevat relvastust ja varustust ning näitavad oma eluruume. Samuti saavad noored külastada KVÜÕA muuseumi, kuhu on välja pandud ülevaade Eesti sõjaajaloost ja Eesti sõjaväelaste varustusest.

Klassiekskursioonidel ja gruppidel palume See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.Märkige ära grupi suurus, vanusevahemik ning saabumise aeg.

Ekskursioon Kõrgemasse Sõjakooli on huvitav nii neile, kes riigikaitset koolis veel õppinud ei ole, kui ka neile, kes riigikaitsetundides juba osalenud.

Lisainfo kooli kodulehel

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tel. 717 6204 või GSM 510 0231

Jaga seda artiklit sõpradega