seiklejate vennask2013. aasta toob rohkesti uusi pakkumisi. Vaadake üle ja võtke osa :)

Lisainformatsioon EVSi kohta lähemalt.

Pakkumised: 

EVS Maltal. 

Seiklejate Vennaskond on sõlminud partnerluse Malta organisatsiooniga, et saata 3 Eesti vabatahtlikku tööle loodusparki Maltal. Vabatahtliku teenistuse kestvuseks on 2-4 kuud ning esimesed projektid algavad septembris.    

Kandideerima on oodatud keskkonna huvilised noored ning kandideerimiseks tuleb saata oma CV ja motivatsioonkiri (inglise keeles) See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 19.01.2013ks, lisades juurde oma vabatahtliku teenistuse kestvuse soovi ja oma emergency kontaktisiku. Eriti ootame kandideerima maapiirkonna noori, töötuid noori, majandusraskustes noori. Samas ka kõik teised on oodatud.  Juhul kui projekt saab toetuse, kaetakse kõik kulud, ise tuleb katta ainult 10 % sõidukuludest Maltale. Valiku teeb vabatahtlike osas Seiklejate Vennaskond.  

EVS RumeeniasRumeenia organisatsioon otsib EVS vabatahtlikku, kelle ülesanded on seotud vabatahtliku töö väärtustamisega. Vabatahtlik teenistus algab 01.06.2013 ning kestab aasta. Oodatud kandideerima on kõik 18-30 aastased huvilised, valiku teeb Rumeenia organisatsioon (toimub ilmselt ka skype intervjuu) ning valituks osutumise korral on Seiklejate Vennaskond saatev organisatsioon. 

EVS Kreekas. Oleme alustanud läbirääkimisi Kreeka organisatsiooniga saatmaks kahte vabatahtlikku Kreekasse raadiot tegema :) Üks inimene alustaks oma teenistust 01.06.2013 (1 aasta) ja teine 1.10.2013 (1 aasta) - juhul kui projekt muidugi toetust saab. Oleme kokku leppinud, et kui leitakse sobivad kandidaadid, esitame taotluse meie (Seiklejate Vennaskond). Vabatahtlikul tuleb ise katta 10 % reisikuludest, muid kulusid ei ole.

Partnerlusseminar Sloveenias. 20-26. märts toimub Sloveenias partnerlusseminar, kuhu on oodatud kandideerima aktiivsed noored, noortejuhid ja noorsootöötajad, kes soovivad ellu viia mõne projekti Eestis ning vajavad idee teostamiseks partnereid. Eelkõige on oodatud kandideerima need huvilised, kes on juba Seiklejate Vennaskonnaga seotud, on valmis organisatsiooni esindama ning meie nimel partnerlusi sõlmima. Partnerlusseminaril on kohal riigid nii Euroopa Liidust, Kagu-Euroopast kui Ida-Euroopast. Alguses ostetakse osalejatele korraldajate poolt piletid, kohapeal tuleb tasuda 30 % nende hinnast (ca 80-120 €). Kohapealne toit, majutus ja seminar on tasuta. 

Jaga seda artiklit sõpradega