continuous-actionLühiajaline Euroopa vabatahtliku teenistuse projekt "You(th) can do it!" ootab vabatahtlikke. Projekt "You(th) can do it!" toimub 1-30.03.2013 Kokkolas, Soomes.

Projektis osaleb 18 noort erinevatest Euroopa riikidest – Austriast, Hispaaniast, Inglismaalt, Kreekast, Portugalist, Saksamaalt, Sloveeniast, Türgist ja Eestist. Igast riigist (sh Eestist) osaleb 2 noort.

Vastuvõtvaks ja projekti koordineerivaks organisatsiooniks on Villa Elba (Soome) ning saatvaks organisatsiooniks Eestist on MTÜ Continuous Action. Loe projekti kohta lisaks

Projekti on rahastatatud programmi Euroopa Noored (Youth in Action) Soome büroo poolt.

Vabatahtlikuks on võimalik minna noorel vanuses 18-30 aastat. Vabatahtlikule ei kaasne projektis osalemisega kohapealseid kulusid - koolitused, elamine ja toitlustamine on 100% rahastatud eelpoolnimetatud programmist. Transport projekti toimumisriiki ja tagasi kompenseeritakse projekti eelarvest 90% ulatuses, ehk siis vabatahtlik tasub vaid 10% reisikuludest. Lisaks makstakse vabatahtlikule vastavalt programmi rahastusreeglitele taskuraha 120€ kuus.

Lisainfot EVT kohta loe Euroopa Noored programmi Eesti büroo kodulehelt.

Osalemiseks palun võta ühendust ja saada võimalusel ka oma CV koos kaaskirjaga (võivad olla eesti keeles) See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Lühiajalised projektid on suunatud eelkõige:

Täiendavate küsimuste korral võite julgelt pöörduda: 
e-maili See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või

helistades telefonil 528 6303.

Jaga seda artiklit sõpradega