innoveSihtasutus Innove kuulutab välja videokonkursi „Meistrid teevad tulevikku!", kuhu on oodatud noorte kutsehariduseteemalised videoklipid. Konkursi peaauhinna võitja sõidab vaatama Leipzigis toimuvaid rahvusvahelisi kutsemeistrivõistlusi WorldSkills 2013, lisaks jagatakse parimatele eripreemiaid. Tähtaeg 1. november.

Konkurss toimub koostöös Pimedate Ööde Filmifestivaliga, kus parimatest parimad linastuvad Solarise kino suurel ekraanil. Videokonkurss annab noortele võimaluse tutvustada nii kutseharidust laiemalt, erinevaid ameteid, kutseõppeasutusi kui ka õppimisvõimalusi. Klipid näitavad seda, mida noored kutsehariduse juures on märganud või oluliseks peavad.

Videokonkursile „Meistrid teevad tulevikku!" on oodatud osalema kõik noored vanuses 15–21 aastat. Konkursil võib osaleda nii individuaalselt kui ka kaheliikmelise meeskonnaga. Esitada võib nii videokaamera, mobiiltelefoni või muu vahendiga filmitud videoklippe.

Tööde esitamise tähtaeg on 1. november 2012, konkursil osalevad tööd tuleb saata vastavalt juhistele e-posti aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Võitjad kuulutatakse välja 24. novembril Solarise keskuses toimuval Kutsehariduspäeval.

Täpsem info konkursi kohta: www.innove.ee/videokonkurss

Varasemaid konkursi võidutöid saab vaadata siit

Lisainformatsioon: Liina Liiv, kutsehariduse keskuse suhtekorraldaja, tel. 735 0745, 5556 1785, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega