itlEesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidul (ITL) on täie hooga käimas eraldi projekt noortele, ikka selleks, et teil tulevikus oleks võimalik organisatsioonina kasvada ja kasutada selleks parimaid inimesi tööturul.

30-31 märts 2012.a toimub üle-eestiline IT ÖÖ, kus noored kogunevad noortekeskustesse ja mõtlevad seal välja suuri, uusi ja lahedaid ideid „Kuidas IT saab elu koolis paremaks muuta" – toimub nii öelda tuleviku IT leiutajate/geeniuste mäng.

Selle elluviimise juures vajaksime teie abi ideede nõustaja ning tagasiside andjana.

Kui sina oled see tubli missioonitundega IKT valdkonna töötaja, kes soovib IT öö noortele nõustajaks olla siis palun saada oma Skype aadress ja/või telefon nr See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

NB! Noorte kõik tegemised saavad olema veebikaamerate vahendusel nähtavad reaalajas www.eank.eu ja www.noorteraadio.ee teeb IT öö eriprogrammi noortele.

Millist abi teilt ootame?

31 märtsi hommikul kella 9.30 – 10.30 on noored jõudnud oma idee testimise faasi ja siis nad vajaksid ettevõtjate abi - võimalus soovi korral võtta Skype või telefoni teel ühendust mõne IKT sektori töötajaga ja talle oma ideed esitleda ning küsimusi küsida. Tegemist ei ole süvanõustamisega, vaid pigem noorte julgustamisega, et IT on tõesti põnev ja nad saavad sellega hakkama, ehk oskate neile juurde mõne mõtte anda, kuidas oma ideed veel paremaks teha, võik kust selle kohta lisainfot saada.

Lisainfo

Doris Põld

ITL projektijuht

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

+372 511 44 11

Jaga seda artiklit sõpradega