Töötukassa Valgamaa osakond koostöös Valgamaa kutseõppekeskusega korraldab 19. mail noortele suunatud MOBI „Oleme teel – Edukalt koolist tööle!“.

MOBI ehk mobiilne nõustamine on suunatud KÕIGILE NOORTELE – õppiv noor, töötav noor, avastusretkel olev noor, erivajadusega noor. Infoürituse eesmärk on toetada noore sujuvamat liikumist tööle.

Esinejatena astuvad üles Valgamaa tuntud ettevõtete esindajad, kes räägivad oma loo seni kogetust. Esinejad proovivad vastata küsimusele, milliste oskuste-teadmistega noort töötajat vajab tööturg. Esinejad teevad lühitutvuste ka ettevõttest, kus nad ise töötavad. Neile, kes on tõstnud oma unistused täitumatute soovide riiulile, pakume kuulata alati särasilmse ja positiivse Helini lugu „Miski pole võimatu, kui sa seda kujutleda suudad!“.

Töötukassa Valgamaa osakonnajuhataja Merike Metsavas annab infot, kuidas töötukassa saab abiks olla noorele ning kuidas saada edukalt koolist tööle. Meie seas on noori, kes on mõelnud minna tööle või õppima välismaale. Kuidas seda teha turvaliselt? Sellest räägib EURES karjäärinõustaja, Sigrid.

Lubame, et infoüritusel on ka üllatushetki!

Infoüritus toimub Valga Kutseõppekeskuses, algusega kell 14.00. Ürituse lõpp 16.30. Soovijatel on võimalik peale üritust tutvuda Valgamaa Kutseõppekeskuse õppimisvõimalustega. Üritusel osalemine on TASUTA.

Ootame kõiki, kel huvi ja võimalust tulla!

Lisainfo

Kristi Randla
tel 5197 92412
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega