Otsing

Logi sisse

kaitseliit suvelaager 2014-01 1Valgamaa noorte looduslaager toimub 29. juulist 1. augustini Helme vallas Rulli lasketiirus.

Looduslaagris osalevad noored vanuses 8-17 aastat. Laagris pakutakse noortele palju praktilist tegevust kogenud instruktorite juhendamisel, võimalust viibida vabas looduses, leida uusi sõpru, ööbida telkides ja õppida kasulikke teadmisi toimetulekuks metsas ning praktiseerida õpitut.

Õppetöö toimub gruppides ja vastavalt õppeteemadele: orienteerumine, õhupüssist laskmine, vibulaskmine, suurematel võimalus külastada KL lasketiiru ning teha õppelaskmist KL instruktorite järelevalve all, erinevad käsitöö õppetoad, rühmadevahelised võistlused ja isetegevuskavad, metsas toimetulek väheste vahenditega jne.

Lapse kohustuslik varustus laagris:

  • magamiskott, magamisalus (kui ei ole, siis kindlasti teada anda)
  • telk (mitme peale), kile telgile koos kinnitamisvahenditega (võimalik ööbida ka KL sissitelkides)
  • riietus sooja-, kuuma-, külma- ja vihmakindel; vahetusjalatsid (sportlikud); ujumisriided (ujumisvõimalus olemas, oleneb ilmast)
  • isiklikud hügieenitarbed (hambahari, hambapasta, seep), käterätikud, sääsetõrjevahendid (soovitav), päikesekaitsekreem (soovitav)
  • märkmik, kirjutusvahend
  • taskulamp (pealamp), joogipudel

Lisainformatsioon

Toitlustamine toimub kolm korda päevas sooja toiduga ning õhtuoode. Laagris on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Ürituse ajal kehtib laagri juhtide poolt paika pandud laagri sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse laagris avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. NB! Kui selline asi juhtub, on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema.

Palume noortel koju jätta MP3 mängijad, pleierid jms. esemed. Laagri korraldajad ei vastuta nende purunemise või kadumise eest. Samuti ei vastuta korraldustoimkond mobiiltelefonide olemasolul nende säilimise eest. Akude laadimise võimalus puudub. Kogu laagri jooksul saab meile kindlasti helistada allpool toodud mobiilinumbritel.

Kui Teil on soov laagris meid külastada, siis palun teavitage sellest noorteinstruktoreid. Kindlaid kellaaegasid külastamiseks ei ole, kuid soovituslikult toimuks see pärast lõunasööki ja enne õhtueinet kella 15 ja 19 vahel.

Looduslaagri kooskõlastusvorm.docx

Kontaktid

NK ja KT ning Valgamaa noored- Kaimo Vahtra tel 5146384 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)
NK ja KT ning Valgamaa noored Jaanika Niklus tel 5175765 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)
Palupera vald - Kalev Lõhmus tel 5139071 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)
Puka vald - Marika Uibo tel 56159789 (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.)

Laagrisse liikumise transpordiajad ning peatuspaigad avaldatakse tankla.net kodulehel ning valgamaa.kaitseliit.ee

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net