koolimood 2011_taavi_tiidtValgamaa koolinoorte moekonkurss KOOLIMOOD 2013 toimub 22.november kell 17:00, proovid kell 15:00 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses. Konkurss " Koolimood " toimub sellel aastal juba seitsmeteistkümnendat korda.

Koolimood 2013 teema on

„WithWhiteWings - kuidas sina näed neid valgete tiibadega nähtamatuid olendeid?"

2013 OSALEMISREEGLID

 

Koolimood 2013 konkursil on 3 vanusegruppi: 10.- 14. a, 15.- 18. a ja 19.- 26. aastased.

  1. Konkursile esitatud kollektsioon peab olema kavandatud ja valmistatud meeskonna poolt, kuhu kuulub kolm liiget.
  2. Tähelepanu tuleb pöörata detailidele (make- up, lisakaunistused, jalanõud jms.) Lubatud on poest ostetud jalanõud, sokid.
  3. Kollektsiooni materjal on vabal valikul. Kasutada võib ka second-hand kauplustest ostetud ja ümber õmmeldud riideesemeid. Kollektsioon ei pea olema kantav igapäevaselt, see tähendab, et rõivad võivad olla valmistatud ainult üheks ürituseks, nt okstest kehakatted.
  4. Kasutades mõnda (riide)eset, mis ei ole enda disainitud, siis tuleb sellest teada anda registreerimisankeedis „ muu info" all.
  5. Meeskond peab olema oma vanuserühmale vastavas vanusesegrupis. Vanuserühma arvestatakse vanema liikme järgi.
  6. Meeskonnas saab olla kuni 3 liiget. Modelle peab olema 5, kellest vähemalt üks peab olema meesmodell.

Erilist tähelepanu tuleb pöörata kollektsiooni nimele ja lühitutvustusele. See peab sobima kollektsiooni ideega. Kollektsiooni nimi ei tohiks olla väga keeruline. Ette tuleb valmistada kogu kollektsiooni tutvustav tekst, lisaks, igale outfit'le eraldi kirjeldus, nt mis materjale kasutad jms. Tuleb kirja panna idee saamise lugu - õhtujuht loeb selle tutvustuse ette. (registreerimislehe punkt nr 5)

Soovitame olla leidlikud modellide lavaline liikumise osas, see võiks olla põnev, originaalne. 

Kava pikkus võib olla kuni 5 minutit.

Taustamuusika on enda vabal valikul. Proovi ja etenduse eduka toimimise jaoks peavad kõik CD-d olema varustatud kollektsiooni nimega ja märkega, kellele CD tagastada.

Kollektsiooni autoril on kohustus tulla esituse lõpus lavale.

Hinnatakse kogu kollektsiooni terviklikkust, originaalsust, lavalist liikumist, muusika valikut ja sobivust kavaga.

Autasustatakse igast vanusegrupist kolme parimat. Žüriil on õigus muuta auhindade jagamise korda.

Registreerimisankeet tuleb saata See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. aadressile või tulla Valga Noortekeskusesse ja täita koha peal.

Üldinfo:

tel 766 99 74

internetist www.valgakultuurikeskus.ee

Kunstiline juht: Aili Sture, tel 58 42 07 81 või e-mail See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Korraldaja: Maarja Mägi, tel 53 32 76 29 või e-mail See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Registreerimise viimane tähtaeg on 12. november 2013 kell 20:00

Küsimuste korral võta julgelt ühendust!

Jaga seda artiklit sõpradega