Vali Nutikalt! 2013Koolinoortele suunatud Valgamaa hariduse suursündmus „Vali nutikalt!“ toimub 1. märtsil kell 12.00–17.00 Valga spordihallis. Tegemist on haridusmessiga, kus on võimalik tutvuda erinevate edasiõppimisvõimalustega gümnaasiumites, kutseõppeasutustes ning kõrgkoolides.

Eriliselt on messile oodatud õpilased 8.-12. klassidest, kuid kunagi pole liiga vara ega hilja karjäärivõimalustega tutvumiseks! Enne messi on noortel soovitatav teha eeltöö (missugune amet, kool, eriala huvi pakub) ning pärast üritust on hea analüüsida kogutud informatsiooni ning kogemusi.

Läbi ürituse toimub Valgamaa Noorte Nõustamiskeskuse poolt koordineeritav mäng, mille käigus tuleb osata vastata erinevatele küsimustele. Valgamaa Arenguagentuur abil on noortel võimalik tutvuda piirkonna ettevõtetega (Valga Gomab Mööbel AS, AS Moon, Valgamaalane) ja töövõimalustega.

Valgamaa gümnaasiumidest osalevad Valga, Tõrva ja Otepää ning keskkoolidest Tsirguliina ja Puka. Tartu- ja Viljandimaalt osalevad Lähte, Miina Härma ja A. Kitzbergi nimeline gümnaasium. Kutseõppeasutustest osalevad Valgamaa Kutseõppekeskus, Luua Metsanduskool, Võrumaa Kutsehariduskeskus, Räpina Aianduskool, Tartu Kutsehariduskeskus, jt.

Kõrgkoolidest osalevad Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool, Eesti Lennuakadeemia, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia, Tallina Tehnikakõrgkool ning Tartu Tervishoiu Kõrgkool, jt. Lisaks on võimalus tutvuda erinevate organisatsioonide tegevusega: Rajaleidja, Kaitseressursside Amet, Väliskogemus, VeniVidiVici, Eesti Töötukassa, Dream Foundation, Tankla, jt.

Sündmuse meelelahutusliku poole eest kannavad hoolt esinejad Valgamaa muusikakoolidest, tantsutruppidest ja huviringidest. Peaesinejaks on ansambel Sadam ja Laikre.

Ürituse sissepääs on tasuta! Lisainfo saamiseks vaata kindlasti plakatit!

Üritust toetavad Valgamaa Noorte Nõustamiskeskus, Valgamaa Omavalitsuste Liit, Valgamaa Arenguagentuur, Eesti Töötukassa, Sebra Sõbrad ning ürituse jäädvustab Tankla TV.

Täpsem info:

Tuuli Mekk
Karjääri- ja noorteinfo spetsialist
+372 766 6189
+372 5303 0115
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Jaga seda artiklit sõpradega