2012. aasta Koolitantsul osales tantsutrupp Richard ka Valgast. Foto: Timo ArbeiterEesti suurim tantsufestival „Koolitants 2013" alustab järgmisel nädalal maakondlike tantsupäevadega.

Ajavahemikus 23. jaanuar kuni 17. veebruar toimuvad viieteiskümnes maakonnas maakondlikud voorud. Esimesena võtab tantsutuurid üles Valgamaa.

Selleaastane festival kannab pealkirja „Juhendaja fookuses". „Üheksateistkümnendat korda toimuv festival keskendub juhendajale ning tema tööle laste ja noorte juhendamisel. Seetõttu püüame ka finaalkontserdi ajal pakkuda lisategevusi ka juhendajatele", sõnas festivali peakorraldaja Mihkel Ernits.

Festival „Koolitants 2013" toimub sel aastal kolmes etapis. 15 maakondlikku vooru, 4 piirkondlikku vooru ning finaal, mis toimub 6.-7. aprill Salme Kultuurikeskuses. Viieteistkümne maakondliku tantsupäeva jooksul astub lavale enam kui 660 tantsu kuues erinevas tantsukategoorias ning viies erinevas vanuseastmes.

Lisainfot festivali kohta leiab www.koolitants.ee ning meie Facebooki lehelt. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur.

Lisainfo:

Mihkel Ernits
Festival „Koolitants 2013" peakorraldaja
E-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Tel: +372 554 5958

Jaga seda artiklit sõpradega