IT ööl püüavad noortekeskustes üle Eesti noored ja nooremeelsed leida huvitavaid IT lahendusi, et seeläbi muuta paremaks meie igapäeva ühiskonda.

Miks me teeme IT ööd?

IT öö Tõrvas saab toimuma koostöös Karksi- Nuia Avatud Noortekeskusega. Me teeme seda selleks, et

Peateemaks: Kool on IT, ehk öö eesmärgiks on panna noored mõtlema, kuidas on võimalik parandada oma kooli elu läbi IT.

Äkki on läbi IT võimalik paremini õppida erinevaid aineid, äkki hoopis tekitada kooli huvitavaid lisaväärtusi: kooliraadio, kooli TV, multimeedia klass jne. jne. Või hoopis koolitöö tervikuna on võimalik  läbi  IT. Järgmise päeva lõunaks (31.märts) valmib igal meeskonnal esitlus IT-st ja kooliga seonduvast.

Kuidas toimub IT-öö?

IT öö toimub kindla ajakava järgi 20 noortekeskuses üle Eesti sünkroonselt. Tegevusi juhitakse Karksi – Nuia Noortekeskuses asuvas peakeskuses, kus kõik keskused on pildis interneti TV keskkonnas www.eank.eu, mille kaudu jälgitakse tegevusi üle Eesti.

Vastavalt ajakavale on öö jagatud 4 erinevasse tsüklisse, kuhu mahuvad mitmed IT alased üllatused: SMS mäng, ideede börs jne.jne.

Kes abistavad?

Lisaks Tõrva ANK noorsootöötajatele tuleb meie keskusesse 1 ekspert (IT tudeng), kes on abiks ideede genereerimisel ja arendamisel. Samuti ideede / esitluste vormistamisel, et need oleks võimalik kõigil vastavasse start-it keskkonda üles laadida.

Selleks, et osaleda Tõrva ANK-i IT-ööl, on vaja moodustada 2-6 liikmest koosnev meeskond. Kuna noortekeskuses on arvutite kasutamine piiratud (hetkel vaid kaks arvutit), siis võivad registreerida ka meeskonnad, kel on võimalus kasutada oma sülearvutit. Osaleda ootame noored vanuses 10-20.

Öö lõpus toimub ideede esitlus, ning valitakse parim esitlus keskuse kohta. Parim meeskond saab auhinnaks IT poe kinkekaardi.

Kui Sind hakkas rohkem huvitama, siis blue-document-pdfsiit leiad ka päevakava.

 

Jaga seda artiklit sõpradega