noortevahetus„Ten Steps From Idea to Application!" („Kümme sammu ideest taotlusvormini!") on partnerlusseminar, kuhu on oodatud kandideerima maapiirkondade ja väikelinnade noortega töötavad inimesed koos noortega, et leida partnereid rahvusvaheliste noortevahetuste korraldamiseks.

Osalema on oodatud meeskonnad, mis koosnevad noortejuhist ning 1-2 noorest vanuses 15-18. Kokku on Eesti osalejatele 13 kohta. Partnerlusseminar toimub ajavahemikus 11.-19. mai Valgamaal, Vidrikese külas.

Partnerlusseminaril osalevad meeskonnad veel Itaaliast, Sloveeniast, Rumeeniast, Norrast, Lätist ja Kreekast.

Partnerlusseminari eesmärgid on:

Osalejate profiil:

Osalemine partnerlusseminaril on tasuta. Partnerlusseminari kulud katab programm Euroopa Noored. Kaetakse ka 70% osalejate (sh Eesti osalejate) sõidukuludest elukohast projekti toimumiskohta ja tagasi.

Osalemiseks tuleb ära täita kandideerimisvorm enne 14.04.2013. Vorm tuleb täita kõigil osaleda soovijatel individuaalselt.

Partnerlusseminari korraldajaks on noorteorganisatsioon Seiklejate Vennaskond (http://www.seiklejad.org). Küsimuste korral pöörduge korraldaja poole: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või tel 5804 0569.

Jaga seda artiklit sõpradega