flex2020Ootame kandideerima kõiki 9. ja 10. klassi õpilasi TASUTA vahetusprogrammi Future Leaders Exchange, mis lennutab Eesti õpilased aastaks USAsse!

Programm pakub täisstipendiumi, mis katab vahetusaastaga seotud reisi- ja elamiskulud. Isegi väike taskuraha on programmi poolt. Eestist on FLEX-i raames käinud Ameerikas 60 õpilast. Avalduse tähtaeg on 15. oktoober 2020.

Avaldus asub aadressil discoverflex.org/apply

Kandidaat peab täitma järgmised nõuded:

Tähtaeg 15. oktoober 2020

Programmi vilistlane ja tuntust koguv bassihäälne laulja Kert Markus Valdek soovitab kandideerida FLEX-i: “Aasta Ameerikas aitas mul muutuda tolerantsemaks, leida iseennast ja oma teed muusikasse. Vahetusaasta FLEX-iga viis mind minu unistuse täitumisele lähemale ja ka nüüd lähen tagasi Ameerikasse muusikat õppima Berklee muusikakolledžisse. “

Kert Markus Valdekust (https://reporter.elu24.ee/7023466/reporter-kohilast-parit-kert-markus-valdek-sai-sisse-usa-ulikooli-berklee-muusikakolledzisse)

 

Greete Lepik
American Councils-i Eesti esindaja
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
+372 5358 4628
discoverflex.org

Informatsiooni programmi kohta leiab meie Facebooki lehelt: FLEX Estonia, Instagrammist: flexbaltics ja USA Suursaatkonna kodulehelt: https://ee.usembassy.gov/education-culture/educational-exchange-programs/flexprogram/

Jaga seda artiklit sõpradega