valgamaa aasta noor ja noortesober 2014 plakatTraditsiooniliselt on juba mitmeid aastaid tunnustatud maakonnas silmapaistnud maa- ja linnanoort ning noortesõpra. Tänavu oodatakse kandidaate 30. novembrini.

Kui Sinu kodukandis on mõni ettevõtlik noor või noortele tuge pakkuv isik, kes on võitnud koha noorte südames, esita tema üheks laureaadiks, kirjutades e-postile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., lisades kandidaadi nimi, sünniaeg, kontaktandmed, lühike iseloomustus, kandidaadiks esitamise põhjus ning võimaluse korral pilt kandidaadist või täida lühike vorm, mille leiad siit: http://goo.gl/forms/iJyvFypvxv.

Kui varasemalt on aasta noore ja noortesõbra tiitel üle antud noortekonverentsil, siis sel aasta jagatakse tunnustust hoopiski detsembris toimuval Valgamaa tänuüritusel.

Eeskujulikke inimesi, kes teevad häid tegusid, on ühiskonnas rohkem, kui neid tunnustatakse. Võta aega, mõtle ning esita enda kandidaat.

Jaga seda artiklit sõpradega