aasta opetaja 2013Tihti märkame enda ümber tehtud või tegemata tegusid, kuid samaväärt tunnustust kui kordaläinud teod, väärivad ka inimesed, kes nende taga seisavad.

Siinjuures kutsub Valga maavalitsus kõiki üles valima aasta õpetajat. Kandidaate võivad esitada haridusasutuste juhtkonnad, haridusasutuste hoolekogud, õpilasesindused, lapsevanemad, õpilased, kohalikud omavalitsused, haridustöötajate ühendused ja maavalitsus.

Aasta õpetaja valimise eesmärgiks on tõsta esile, tunnustada ja tutvustada üldsusele haridustöötajat, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isiksusteks. Mõjutanud positiivselt haridusasutuse ja piirkonna elu ning pälvinud tunnustust oma valla või linna elanike hulgas.

Kandidaatide kohta tuleb taotlused esitada 24.septembriks e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või paberkandjal Valga maavalitsuse (Kesk 12, Valga 68203).

Aasta õpetajat tunnustatakse 2. oktoobril Valga kultuuri- ja huvialakeskuses toimuval maakonna õpetajate vastuvõtul.

Vormikohase taotluse aasta õpetaja nominendi esitamiseks leiad siit: Konkurssi vormikohane blankett

Jaga seda artiklit sõpradega