valgamaa-aasta-ema-2013-linda-oksValgamaa aasta ema konkursile sobiv kandidaat on Eesti vabariigi kodanik, kelle elukohaks rahvastikuregistris on Valgamaa – ema, kes on tunnustatud nii oma ametitöös kui perekonnas ja kes on ühiskonnale heaks eeskujuks ka väljaspool oma pereringi.

Aunimetus antakse igal aastal ühele pereemale, kes on pühendunud ja hea ema ühele või enam lapsele (võivad olla ka kasulapsed), andes neile armastust, hoolt, eeskuju ja õpetust.

Kirjalikud ettepanekud Valgamaa aasta ema konkursile tuleb saata elektrooniliselt e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või paberkandjal Valga maavalitsuse aadressil: Kesk 12, Valga.

Taotluse võib tuua ka isiklikult Valga maavalitsuse infolauda. Taotluses märkida ära kandidaadi nimi, sünniaeg, elukoht, telefoni nr, laste arv ja vanus ning vabas vormis kirjeldus ja põhjendus.

Lisada taotluse esitaja nimi ning kontaktandmed. Igati teretulnud on pildid ja lähedaste iseloomustused kandidaadi kohta. Komisjon rõhutab, et kindlasti peaks iseloomustus olema põhjalik ja täpne ning see ei tohiks koosneda paarist lausest.

Ettepanekuid koos kandidaadi lähema tutvustamise ja selle valiku põhjendustega ootab Valga maavalitsus 25. aprilliks 2014. Tänuüritus toimub 9. mail Valga kultuurikeskuses, kus koostöös Valgamaa rahvakunsti ja käsitöö keskseltsiga tunnustatakse aasta ema ja antakse üle pärandihoidja sõled.

Aastal 2012 pälvis Valgamaa aasta ema tiitli Kaja Hindre Tõrvast, 2013. aastal sai maakonna aasta ema tiitli Linda Oks Valgast.

Teate edastas

Kaja Mõts

Valga Maavalitsus
Avalike suhete juht
+372 766 6145
+372 5301 0621
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
www.valga.maavalitsus.ee

Jaga seda artiklit sõpradega