euroscolaEuroopa Parlamendi infobüroo kutsub gümnaasiumide ja kutseõppeasutuste õpilasi osalema Euroscola projektikonkursil. 2014. aasta kevadsemestri Euroscola konkurss põhineb taas hariduslikul mudeldus- ehk simulatsioonimängul "Euroopa Parlament" ning koosneb erinevatest etappidest.

Täpsemalt konkursi tingimustest:  

Konkursi tulemused tehakse teatavaks hiljemalt 25. oktoober 2013 EP infobüroo kodulehel. Välja valitakse 5 kooli, kes saavad võimaluse esindada Eestit Euroopa Parlamendi Euroscola päevadel, mis leiavad aset Strasbourgis 2014. aasta kevadel.

Osalemistingimused:Konkursil on oodatud osalema kooligrupid, kes vastavad Euroscola programmi tingimustele ning kes osalesid Euroopa Parlamendi simulatsioonimängul 2013. aastal või viivad simulatsioonimängu läbi hiljemalt 18. oktoobriks 2013. Osaleda saavad ainult need koolid, kes pole kahe aasta jooksul Euroscola programmist osa võtnud.

Valitud koolid korraldavad ise reisi Strasbourgi ette antud kuupäeval. Ühe õpilasgrupi suurus võib olla kuni 24 õpilast (vanuses 16-18 eluaastat) ning 2 õpetajat. Osalejatele hüvitatakse reisikulud vastavalt Euroscola reeglitele.

Lisainfo ja Euroscola reeglid:

Simulatsioonimäng "Euroopa Parlament"

Küsimustega pöörduda See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega