euroopanoored5 1680x1050Programm Euroopa Noored toetab 13-30aastaste noorte omaalgatust ja rahvusvahelist koostööd. Toetust on võimalik taotleda ka välismaal vabatahtlikuna tegutsemiseks, organisatsioonidel välisvabatahtliku vastuvõtmiseks ja noorsootöötajatel rahvusvaheliseks enesetäiendamiseks.

Programmi Euroopa Noored maakondliku partneri eesmärgiks on infotöö, nõustamis- ja koolitus- ning vajadusel muude tegevuste kaudu informeerida oma maakonna noori ja organisatsioone programmi Euroopa Noored võimalustest ning toetada neid taotluste esitamisel SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroole. Maakondliku partneri tegevuspiirkond on vähemalt üks maakond. Büroo otsib maakondlikke partnereid kõikidesse Eesti maakondadesse, v.a Harjumaa.

Maakondlik partner on füüsiline või juriidiline isik, kes tegutseb aastase tegevuskava alusel, kus on bürooga kokku lepitud planeeritud eesmärgid, soovitud tulemused, sihtgrupid ja tegevuskava eesmärkide saavutamiseks. Partneril tuleb tegevuskava täitmisest informeerimiseks esitada büroole kvartaalseid ning aastaaruandeid.

Büroo toetab maakondlikke partnereid programmi infomaterjalide ja muude tarvikutega ning pakub maakondliku partneri kulude katmist, koolitusi ja kogemustejagamist tegevuse kvaliteedi arendamiseks.

Sobival programmi Euroopa Noored maakondlikul partneril on:

Kasuks tuleb:

Maakondlikule partnerile pakume:

Kandideerimiseks tuleb hiljemalt 11.12.2012 saata aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

  1. Avaldus maakondlikuks partneriks kandideerimise kohta, mis selgitab motivatsiooni, pädevusi ja kogemusi asuda tööle programmi Euroopa Noored maakondliku partnerina.
  2. Näidistegevuskava toetamaks 20 taotluse esitamist büroole 2013. aasta taotlusvoorudesse, kirjeldades ja põhjendades valitud alaprogramme, sihtrühmi, tegevusi jmt.

Konkursi edukalt läbinutega võetakse ühendust detsembri keskel.

Lisainfo See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega