s-taiTervise Arengu Instituut kuulutab välja konkursi TEIP ehk Tervist edendava idee projekti. Konkursile ootame 12-19 aastaste noorte endi kirjutatud ideeprojekte, kuidas muuta oma kodukoht meeldivamaks paigaks ning vanemate, koolikaaslaste, õpetajate käitumisviise tervislikumaks.
Mõte on selles, et noored ise mõtleksid välja tervist edendava idee, esitaksid selle kirjalikult ideekonkursile ja viiksid projekti oma kodukohas või koolis vanemate või nooremate seas ellu.

Konkursile ootame noorte endi kirjutatud huvitavaid ideeprojekte, kuidas muuta oma kodukoht meeldivamaks paigaks ning vanemate, koolikaaslaste, õpetajate käitumist tervislikumaks.

Oodatud on erinevad ideed igast terviseala valdkonnast – teemadele ei ole seatud mingisuguseid piiranguid. Tervise Arengu Instituut toetab kuut parimat ideeprojekti igaüht 640 euroga, lisaks on peaauhinnaks ülivinge, elamusterohke ja värskendav ekstreemne seiklus Sinu enda valikul, metsas, jõel või kaljul ning väärt osalemist lohutusauhinnad. Projektide esitamise tähtaeg on 15. oktoober 2012.

Põhjalikuma info TEIP projekti kohta ning projektitaotluse leiate veebileheküljelt.

Lisainfo: Reelika Viitamees Projektijuht

e-post: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Tel: 6593 972 Tervise Arengu Instituut

Jaga seda artiklit sõpradega