get involved_banner_off_etAlates 2009 aastast 29. aprillil tähistatakse Euroopas põlvkondadevahelist solidaarsuse päeva. Aastal 2012 on tähelepanu keskmes kooliõpilaste ja eakamate inimeste kokkuviimine aruteludeks vananemise teemal ning selle üle, kuidas vanad ja noored saaksid parema elu nimel koostööd teha. 29. aprillile järgnevatel nädalatel kutsume üles kõiki koole avama oma uksed vanemale põlvkonnale ning arutlema koos selle üle, kuidas põlvkondadevaheline dialoog saaks aidata kaasa parema hariduse pakkumisele ning paremale üksteisemõistmisele.

Projekt generations@school keskendub õpilaste ja eakamate inimeste kokkuviimisele koolides, kus nad saavad arutleda selle üle, kuidas ühendada jõud saavutamaks paremat vanade ja noorte vahelist mõistmist.

Projekti generations@school avaüritus toimub 2. mail kl 15.00 Tallinnas Kadrioru Saksa Gümnaasiumis (Gonsiori 38).

Üritusel jagatakse infot, kuidas Teil on võimalik viia oma koolis läbi erinevaid põlvkondadevahelisi üritusi. Kuulatakse inspireerivaid lugusid ning arutatakse, kuidas oma kooliga konkursil osaleda. Kohale on lubanud tulla ka Reet Linna ja Katrin Karisma!

Kõigi konkursil osalejate vahel selgitatakse välja parim projekt iga EL liikmesriigis, keda ootavad auhinnad. Lisaks saavad kõik osalenud koolid saavad Euroopa Komisjoni EY2012 diplomi.

Projekti generations@school täpsem kirjeldus.

Palume teatada oma osalemisest registreerides end kuni 29. aprillini: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega