Euroopa maaelu piltidesEuroopa maaelu arenguvõrgustik (ENRD) käivitas maaelu teemalise fotokonkursi "EUROOPA MAAELU PILTIDES" ("Images of Rural Europe").

Parimate fotode väljakuulutamine, parimate fotograafide ja tegevusgruppide tunnustamise suurejooneline auhinna tseremoonia toimub 27. juunil 2012, kus osaleb ka Dacian Ciolos, Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu volinik.

Fotosid saab konkursile esitada kuni 18. maini 2012!

Parimatest fotodest koostatakse rändnäitus, mis aastatel 2012 - 2013 kulgeb läbi Euroopa ning fotod avaldatakse ka kõvakaanelise kvaliteet-trükisena.

Fotokonkurssi eesmärgiks on edendada ja pöörata tähelepanu Euroopa maaelu arengule. Konkursile oodatakse fotosid, mis peegeldavad tänapäevast maaelu kuue erineva kategooria lõikes. Konkursi veebilehele on osavõtjate innustamiseks eraldi osa näidetega, millised võiksid maaelu pildid olla, samas aga rõhutavad konkursi korraldajad, et kõige olulisem on ikkagi osavõtjate fantaasia ja oma nägemine tänapäeva maaelust läbi fotosilma!

Konkursi kategooriad:

MAAINIMESED (Rural People),

LOODUSKESKKOND (Rural Environment),

TÖÖTAME MAAL (Rural Employment), MITMEKESINE MAAELU (Rural Diversity),

MAANOORED (Rural Youth),

LEADERI "HING" (The Spirit of Leader).

Fotodest koostatakse suur näitus, mida planeeritakse välja panna Brüsselisse Euroopa Komisjoni Berlaymont'i hoonesse, 22. juunist kuni 10. augustini 2012.

Kui soovid osaleda loe lähemalt "Euroopa maaelu piltides"

Jaga seda artiklit sõpradega