Talent-2012-plakatOtepää Avatud Noortekeskus kuulutab välja konkursi Otepää Noor Talent 2012. Talendikonkursil osalejate kontsert toimub 1.aprillil 2012 kell 17.00 Otepää Kultuurikeskuses.

Talendivõistluselt saavad osa võtta Otepää, Palupera, Puka ja Sangaste piirkonnaga seotud noored vanuses 7-26 aastat. Esituse pikkus on maksimaalselt 3 minutit ja esitada võib kõike, milles osav ollakse. Eelvoor algab 1. aprillil 2012 kell 11.00 Otepää Kultuurikeskuses.

Registreerimislehed on saadaval Otepää valla kodulehel  ja Otepää Avatud Noortekeskuse kodulehelt.

Registreerida hiljemalt 27. märtsiks 2012 aadressil Otepää Avatud Noortekeskus, Virulombi 2, Otepää 67 404 või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. märksõnaks „Otepää talent".

Täpsem info telefonil 53 435 173 Kadri Orav

OTEPÄÄ NOOR TALENT 2011 OSALEMISTINGIMUSED

Osaleda saavad kõik Otepää, Palupera, Puka ja Sangaste piirkonnaga seotud noored, nii elavad kui õppivad noored (põhikool, gümnaasium, muusikakool ja teised asutused). Esitada võib kõike, mida sa suurepäraselt oskad ja milles sa väga andekas oled. Esituse pikkus kuni 3 minutit.

Finaal algab kell 17.00, kuhu pääsevad 15 parimat. Publik pääseb vaatama finaali, sissepääs maksab 1 €.

Eelvoorus ja finaalis esitatakse sama etteaste. Võistlejaid hindab žürii. Publik ei osale eelvoorus. Publik on oodatud kaasa elama finaalvõistlusele 1. aprill kell 17:00 Otepää Kultuurikeskuses. Otepää Kultuurikeskus pakub omalt poolt kasutada valgus- ja helitehnikat, klaverit.

OTEPÄÄ NOOR TALENT 2012 REGISTREERIMISLEHT (PALUN TÄITA TRÜKITÄHTEDEGA!)

Osaleja/osalejate nimi:

Osaleja/osalejate vanus:

Kool/ töökoht:

Juhendaja:

Juhendaja kontakttelefon ja e-mail:

Esituse lühikirjeldus:

Tehnilised vahendid, mida kasutate:

Täidetud registreerimislehte ootame 27. märtsiks 2012 aadressil Virulombi 2, Otepää 67 404 või e-postiga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega