noor_ettevtja_ants_liigus_prnu_postimees.jpgEesti Noorsootöö Keskus otsib edukaid ettevõtlusega tegutsevaid noori!

Kui tead kedagi, kes on vanuses 15-26; on aktiivne ja andekas; võtab osa noorsootöö tegevustest: näiteks käib mõnes huvikoolis,  on tegev noorteorganisatsiooni(de)s, osaleb noortelaagrites/noortevahetustes, vms; tegeleb ettevõtlusega; tahab enda edulugu jagada; olla eeskujuks teistele noortele; tahab tõsta noorte motivatsiooni ettevõtlusega tegelemiseks ja arvab, et noored on loomingulised ning head töötajad; siis anna temast või endast teada Eesti Noorsootöö Keskusele.

Võid vabas vormis kirjutada noore nime, vanuse, millega ta tegeleb (millise ettevõtlusega täpsemalt), noore kontaktandmed. Saada andmed Eesti Noorsootöö Keskuse kutse väärtustamise suuna juhile Ingrid Väravasele (See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.).

 

Soovime avardada tööandjate maailmapilti tublide tegusate noorte tegemistest. Mõnikord jääb noor tööle kandideerimisel märkamata oma vähese formaalse töökogemuse tõttu. Tegelikkuses võib see noor olla aga juba väga palju saavutanud. Et noorte saavutused märkamata ei jääks, selleks soovimegi need andekad noored ülesse leida ning nende tegevusi meedias kajastada. Näidata nii avalikkusele kui ka siis konkreetsemalt tulevasele tööandjale, miks on mõtet märgata noorte potentsiaali.

Suured tänud ette kõigile, kes võtavad vaevaks vastata!

Jaga seda artiklit sõpradega