Eile külastas meie Tanklapere Pärnut, kus toimus Tankla meeskonnale korraldatud motivatsioonipäev. Tegevusi oli seinast seina ning kindlasti leidus kõigi jaoks midagi, mida kõrva taha panna ja millest õppida.

Motivatsioonipäev algas Pärnu Postimehe toimetuse külastusega, kus meile tutvustati lähemalt, milline näeb välja ajakirjanike, fotograafide ja teiste toimetuses töötavate inimeste argipäev. Lisaks saime esitada küsimusi teemadel, mis meid endeid huvitas.

Lõunapausi pidasime kõik koos pubis C.F. HAHN PUB. Edasi oli plaanis jahisõit Nora Liiga ning üllatusena ka Pernova Hariduskeskuse Loodusmaja külastus.

Jahisõit osutus väga elamusrikkaks. Kõik, kes soovisid, said proovida tüürimehe ametit. Enne tagasipöörde sooritamist tehti ujumispaus, et julgemad saaksid ennast meres jahutada.

Pernova Hariduskeskuse Loodusmajas saime tutvuda erinevate näitustega, külastada filmi- ning helikoobast, vaadelda väikeseid koduloomi ja –linde. Lisaks saime aimu troopilisest ja lähistroopilisest kliimavöötmest ning seal kasvavatest taimedest. Loodusmaja külastus lõppes planetaariumiseansiga, mille teemaks oli taevatähed ja päikesevarjutus.

Päeva lõpuks oli kõigil tuju laes ja kindlasti sai Tankla meeskond juurde ühtsustunnet ning suure sületäie motivatsiooni edaspidisteks tegemisteks.

Kui ka Sina oled aktiivne ajakirjandusest huvitatud noor ja sooviksid kuuluda Tankla meeskonda, võta julgelt ühendust Tuuli Mekiga kas Facebookis või meili teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Jaga seda artiklit sõpradega