Kui sul oleks täielik vabadus valida, kus ja kuidas õppida, siis millised oleks need lahendused, mis aitaks sul paremini täna ja tulevikuks vajalikke oskusi omandada?

Märtsist maini 2020 koges 1,6 miljardit õpilast 191 riigis esmakordselt maailma ajaloos massilist (kodust) distantsõpet. Paljudele oli see kauaoodatud ja põnev kogemus: ei pidanud hommikuti vara ärkama, ühistranspordis loksuma, vaid sai kodus õppida ning aeg-ajalt tundidesse sisse helistada; teiste jaoks tekitas uus õppekorraldus palju tüütuid lisaülesandeid.

Kui palju peaks edaspidi olema koolides sünkroonõpet - õpetaja ja õpilased samaaegselt klassiruumis ja kui palju asünkroonset õpet ehk õpilased teevad asju neile sobival ajal, kohas ja tempos? Kuidas sellist õppetööd paremini korraldada? Millised platvormid on olnud abiks, millised nuhtluseks? Mida tahaks ise neis paremaks muuta? Kuidas õppimist ja õpetamist efektiivsemaks muuta? Kõiki neid ja teisigi küsimusi saab suvekoolis tiimitöö vormis proovida lahendada.

Kui tahad koos eakaaslastega mõelda välja lahendusi probleemidele elust enesest, oled oodatud osalema 27.-30. juulini toimuvas virtuaalses suvekoolis Hüppelaud ning ehitama viie päevaga valmis oma digiõppetoote. Sind juhendavad oma ala tipud: Taavet Hinrikus, Markus Villig ja Kristel Kruustük.

Suvekooli on oodatud 14-19aastased noored. Osalemine on tasuta, kuid eelregistreerimine vajalik.

Lisainfo ja registreerimine: Hüppelaud 2020 - Virtuaalne suvekool 14-19aastastele noortele

Jaga seda artiklit sõpradega

Lehekülge haldab ja majutab:

MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla © 2009–2024    |    Saada oma uudis: tankla@tankla.net