Mis toimub? Valgamaa Noorte Suvekool 2022 – „Aju(-maht)(-jaht)(-vaht)"

Valgamaa noorte suvekool 2022 logo

Millal ja kus? Valgamaa noorte suvekool toimub 27.-29. juuni 2022 Tõrva vallas Marja talus.

Kellele mõeldud? 13-20 aastastele Valgamaa noortele (Valga vald, Otepää vald ja Tõrva vald). Registreerida saavad ka 12aastased noored, kuid nemad jäävad esialgu joone alla, vabade kohtade olemasolul võetakse nendega ühendust.

Osalustasu? Noorte suvekooli osalustasu on 17 eurot, mis tuleb kanda MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla kontole EE592200221069703868.
Eraldi kokkuleppel korraldajaga on osalustasu võimalik tasuda sularahas. NB! Ülekande puhul märkida selgituseks "OSALEJA TÄISNIMI Suvekool2022".

Mis täpsemalt? Suvekoolis toimub tegevus gruppides ja vastavalt teemadele. 

Süüa saab? Ikka saab ja seda täitsa tasuta! Suvekoolis osalevad noored saavad 7 toidukorda (1. päeval lõuna- ja õhtusööki, 2. päeval hommiku-, lõuna-, ja õhtusööki, 3. päeval hommiku- ja lõunasööki). Teades oma lapse vajadusi, andke talle kaasa lisasööki ja jooki.

Tankla pood? Jälle on avatud tuntud Tankla pood, kus saab juua, jäätist ning tuntud retroburksi.

Transport? Kõigil osalejatel tuleb transport kohale ja tagasi ise organiseerida. Juhul, kui ise pole kuidagi võimalik, võta ühendust enda piirkonna noorsootöötajaga.

Ööbimine? Oma telgis. Telk peab vihma pidama või telgile peab olema kile. Telk võib olla mitme peale. Vajadusel võta ühendust enda piirkonna noorsootöötajaga, kes võimalusel saab laenata sulle telgi ning magamisvarustuse. Mure korral võid kirjutada ka korraldajatele.

Esmaabi? Suvekoolis on olemas inimene, kelle poole saab pöörduda esmaabi saamiseks ning kes vajadusel suunab haige lapse traumapunkti või koju ja teavitab sellest lapsevanemaid.

Suvekoolis osalejal palutakse kaasa võtta:

Reeglid? Sündmuse ajal kehtib suvekooli läbiviijate poolt paika pandud sisekorra eeskiri, mida tutvustatakse suvekooli avarivistusel ning millest kõik osalejad peavad kinni pidama. Reeglitest (suitsetamine, alkoholi kaasa toomine või tarbimine jms) üleastumise korral saadetakse korrarikkuja koheselt koju. Kui selline situatsioon juhtub, on lapsevanem kohustatud oma lapsele ise järgi tulema!

Nutividinad? Suvekooli läbiviijad ei vastuta kaasa toodud esemete (nt sülearvutite, tahvelarvutite, kõrvaklappide jne) purunemise või kadumise eest! Samuti ei vastuta korraldusmeeskond telefonide olemasolul nende säilimise eest.

Registreerimine? Registreerimiseks kliki siia. Registreerida saab 17. juunini 2022 (k.a). Hoia end uudistega kursis: https://fb.me/e/1UtaZGW0T.

Kõigi suvekooli pääsenutega võetakse ühendust peale kandideerimisaja lõppu ning teie meilile saabub lisainfo koos lapsevanema/eeskostja nõusolekulehega.

Lisainfo:

Kätlin Nukka
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
5332 6699

Jaga seda artiklit sõpradega