Valgamaa noorte suvekooli kolmandal ehk viimasel päeval enam töötubasid ei toimunud, kuid see ei tähenda, et noored oleksid lihtsalt igavlenud. Hommik algas ikka virgutuste ja võimlemisega ning seejärel hakati rinda pistma võistkondlikes mängudes.

Kõigepealt toimus jalgpalliturniir, kuid tegemist ei olnud lihtsalt palli taga ajamisega. See oli sarnane hoopis lauajalgpallile, aga inimesed olid mängunuppude asemel. Turniiri võitis napilt viimaste penaltitega Otepää meeskond, kuid palju alla ei jäänud ka Puka noored.

Peale jalkamänge võeti mõõtu teatevõistluses. Osavõtjad pidid keerutama ennast hulluks, jätma meelde viie sekundiga kastitäis asju, kandma väikse topsiga vett ja palju muud huvitavat. Seegi võistlus lõppes Otepää noortele edukalt ning suvekoolist viidi võistluste üldvõitjatena koju uhke rändkarikas.

Suvekooli lõpetamisel kingiti kõikide piirkondade noortekeskustele mälestuseks ühispilt, mis tehti drooniga päikeseloojangu taustal. Traditsiooniliselt valitakse  igas suvekoolis ka järgmise aasta ürituse korraldajavald. Loosis osalevad need vallad, kes pole varem seda teinud. Kuna Valgamaa Noorte suvekool toimub seitsmendat korda ja Valgamaal on 13 omavalitsust, siis loosikastis oli kuus lipikut. Fortuuna valis välja Puka valla, kes korraldab järgmise aasta suvekooli. Ootame põnevusega!

Ja juba saigi Valgamaa Noorte suvekool selleks aastaks läbi. Loodame, et kõik laadisid ennast positiivset energiat täis ja said palju uusi tuttavaid.

Jaga seda artiklit sõpradega